Waxing

Gladde huid voor langere tijd

Waxen met Depileve wax

Een breed aanbod van Depileve wax, samen met een goed geselecteerde methode van waxing, zorgt dat de gekozen behandeling aan alle verwachtingen voldoet en je huid lang glad blijft. In mijn salon bied ik je ontharing met Depileve wax van je hele lichaam!

Ontharen zonder harsstrips

Harsen zonder harsstrips is een methode waarbij geen strips gebruik worden. Hierbij werk ik alleen met hars die na het aanbrengen afkoelt, terug hard wordt en wordt verwijderd van je huid. Deze techniek wordt aanbevolen voor het ontharen van de meest gevoelige en moeilijk bereikbare gebieden. Dankzij deze methode is het mogelijk om grondig te ontharen met behoud van maximaal comfort.

Ontharen met harsstrips

Ontharen met harsstrips is een klassieke methode om ongewenst haar te verwijderen door middel van harsstrips en Depileve wax. We gebruiken deze techniek voor het verwijderen van lichaamshaar, waarbij specifiek benen, armen, rug en borstkas. De optimale plakkerigheid van de wax tijdens het uitvoeren van deze methode zorgt voor weinig huidirritaties, waardoor ik mijn werk met nog meer plezier kan doen.

Duur van de behandeling

Precieze duur van de behandeling is afhankelijk het behandelde gebied

Check wanneer deze behandeling wordt afgeraden

Boek je afspraak
bij Verona Studio

Hier vind je onze prijzen