Manicure en Nail Art

Zin in een manicure?
Hier kies je voor de beste!

Manicure

Maak gebruik van mijn professionele nagelstyling. Ik hou me bezig met lichtuithardende nagelverlenging, hybride (klassieke en gecombineerde) manicure en nagelreconstructie.

Verlenging van je nagels door middel van lichtuithardende methode, ook bekend als gelverlenging onder de Led Uv-lamp of door middel van de acro-gel methode waarbij sjablonen worden gebruikt. In mijn salon doe ik geen acryl stileringen omdat de acro-gel waar ik mee werk een geschikte vervanging is voor deze methode. Het is ook vriendelijker voor de nagelplaat en biedt je een echt spectaculair effect van een professionele manicure, die we volgens uw individuele voorkeuren – klassiek of glamour – zullen afwerken.

Je kan bij mij voor de klassieke hybride manicure kiezen of een uitgebreide optie met verzorging van je nagelriemen die meer tijd vereist, maar waarmee je nog langer kunt genieten van het eindresultaat. In dit geval gaat het nog altijd hand in hand met een afwerking waar jij gewoon zin in hebt.

Wij voeren ook nagelreconstructie uit van nagels die door verschillende redenen kapot zijn gegaan. Nagelreconstructie is een professionele manicure, die niet alleen een combinatie van geweldige producten met geweldige bewezen resultaten is, maar vooral gebeurt met passende vaardigheden en ervaring.

Boek je afspraak
bij Verona Studio

Nail Art

Zijn klassieke nagels niks voor jou? Ben je dol op originele decoraties en motieven op je nagels? Droom je van bloemen, ornamenten, thema versiering, 3D-decoraties en nog veel meer …? Geen probleem, ik zal al jouw nageldromen waarmaken. Verona Studio is de enige nagelstudio in Noord Holland die dat soort stylisaties doet en dat ook nog allemaal handgemaakt. Jouw verbeeldingskracht is de enige beperking.

Alle motieven worden met de hand gedaan

Boek je afspraak
bij Verona Studio

We werken met producten van gerenommeerde merken:

Alle producten hebben de nodige goedkeuringen die vereist zijn op de markt volgens de EU – wetten en regelgeving. De juiste selectie van producten en procedures en hoe ik te werk ga garandeert niet alleen de veiligheid, maar vooral de duurzaamheid van het eindresultaat, waarvan je, afhankelijk van de gekozen methode van jouw manicure, tot weken daarna kunt genieten.

Hier vind je onze prijzen